Liberty Trouwautoverhuur is een klein verhuurbedrijfje dat al een aantal jaren is gevestigd in Oude Pekela. Het bedrijfje is opgezet uit liefhebberij voor oldtimers, daaruit is het idee ontstaan om andere mensen mee te laten genieten van het rijden in een klassieke auto. Wij verhuren oldtimers inclusief chauffeur voor trouwpartijen, maar in overleg ook voor jubileums en dergelijke. Ons motto is 'vervoer in stijl voor de mooiste dag van uw leven'.

Op deze site vindt u alle mogelijke informatie over de diensten van Liberty. Een overzicht van de beschikbare auto's en de mogelijkheden bij eventuele verhuur van een van onze auto's. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere evenementen, zoals bijvoorbeeld een jubileum. Mocht de informatie op deze site u nieuwsgierig gemaakt hebben, dan kunt u contact opnemen met ons. Ons telefoonnummer vindt u onder contact.

Mocht u ons een bezoekje willen brengen, om bijvoorbeeld één van de auto's te bekijken, dan vindt u bij route een routebeschrijving. Neemt u van tevoren wel even contact op, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is als u langskomt. Reageren kan via contact>e-mail.

Wij wensen u veel plezier met het rondkijken op deze site en hopen natuurlijk u binnenkort te mogen verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,

Bé Grave